Midt i en brydningstid: Stor opbakning til Thy Turistforening

Selvom Thy Turistforening befinder sig midt i en brydningstid, så er opbakningen fra erhvervslivet intakt.

197 erhvervsmedlemmer har betalt kontingent for 2020 – det er samme niveau som sidste år på samme tid. Dertil kommer en del private støttemedlemmer.

– Jeg er så glad og stolt over den opbakning, vi mærker fra medlemmerne, siger Ulla Andersen, der er souschef i Thy Turistforening.

Opbakningen skal ses i lyset af, at Thisted Kommune er på vej til at indgå i et nyt strategisk turismesamarbejde, Destination NordVestkysten. I relation til dette er Thy Turistforenings økonomiske grundlag og rolle i fremtiden uafklaret. Samtidig er turistchef Ole Riis Christensen netop fratrådt.

Men Ulla Andersen mærker, at turismeaktørerne i Thy ønsker en lokal forankring.

– Turistforeningen har de senere år formået at samle både små og store aktører i en fælles fortælling om de fantastiske oplevelser, som Thy har at byde på. Jeg er ikke i tvivl om, at det er en bæredygtig model.

Hun og de øvrige ansatte på turistkontoret i det gamle rådhus i Thisted knokler i øjeblikket med 2020-udgaven af Thy Guiden, opdatering af medlemsydelser på digitale platforme, forberedelser til messen Ferie for Alle i Herning i februar, markedsføring af kommende events såsom Vinterbadefestivalen i Vorupør samt planlægning af nye udgivelser af oplevelsesfoldere i 2020.

Onsdag den 27. november indbyder Thisted Kommune og Thy Turistforening til et offentligt møde om fremtiden for turismeaktørerne i Thy – og betydningen af Destination NordVestkysten. Det sker på Hotel Limfjorden.

Forfatter

Related posts

Top