Masterclass med Michelin-kok på Mors

Tolv personer får en unik mulighed for at få en oplevelse helt ud over det sædvanlige, når Michelin-kokken Torsten Vildgaard sammen med Lasse Askov laver en eksklusiv workshop og masterclass i forbindelse med Østers Finalen, der afvikles lørdag den 18. april 2019 i Nykøbing.

Torsten Vildgaard har befundet sig i fronten af den danske gastronomiske top de seneste 15 år. Efter kun tre måneder i spidsen for Restaurant Studio i København, fik han sin første Michelin-stjerne.

Forud for dette var Vildgaard kreativ dynamo i NOMA eventyret, og har dermed høstet flere Michelin-stjerner og international hæder end de fleste. Lasse Askov har også slået karriere på de bonede gulve i den danske kulinariske elite. I de seneste par år har han etableret event-, catering- og gourmetoplevelsesfirmaet I’m a Kombo.

På workshoppen i Nykøbing, vil kokkene demonstrere og undervise i, hvordan man tilbereder 3-4 retter med østers og andre råvarer og ingredienser fra Limfjordens skatkammer, som man nyder hen ad vejen.

Her vil bæredygtighed spille en afgørende rolle, og de to kokke vil præsentere nye måder at fortolke de fantastiske lokale råvarer fra bla. Limfjorden.

Workshoppen foregår på Nordic Food College i de helt nye lokaler og undervisningskøkkener. Der er plads til 12 personer ved hver sin station. Der er desuden storskærm med endnu bedre mulighed for at følge med.

Workshoppen tager fire timer og koster 995 kroner per person. Interesserede kan tilmelde sig hos mks@morsoe.dk

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top