– Man troede ikke på at den kunne blive bedre

Anmeldelse af Anders “Anden” Matthesens film Ternet Ninja 2, skrevet af 12-årige William Lundt Malling.

Ternet Ninja 2 er en helt fantastisk fortsættelse af den ellers helt perfekte Ternet Ninja. Man troede ikke på at den kunne blive bedre, men jo. Denne var endnu bedre. Måske fordi man kunne komme hurtig i gang med dramaet. Vi kender jo alle rollerne og historiens dilemmaer. Så allerede fra starten bliver det spændende. Og mere spændende end den første Ternet Ninja, fordi der er skurkejagt og drab. Det gør filmen rigtig spændende. Men den er også helt vildt sjov. Og så bare virkelig godt lavet.

Hvis man har læst bogen først, kan man godt se, at de ikke har kunne få alt med fra bogen. Der mangler en del detaljer i filmen. Men det gør at det både er spændende at læse bogen og se filmen.

Anders Matthesen lægger stemme til alle karaktererne, undtagen Aske og Jessica og det fungerer godt og er ret fedt. Vildt at han kan lægge stemme til så mange forskellige. De vigtige karakterer i filmen har ikke ændret sig – dog er Sune og Jørgen er blevet mere søde ved Aske. Sune bliver ligefrem en helt med den redning han laver til sidst. Aske har fået mere selvtillid end i den første film – Ternet Ninja

I slutningen får man en hentydning til at der måske kommer en 3’er. Det er fordi TN får lavet en ny krop af ægte Kashmir og flytter til sidst over i den nye krop – samt at vi hører man at TN flytter hjem til Asger.

Jeg kan virkelig anbefale at gå ind og ser ternet Ninja 2 med hele sin familie eller alle vennerne! Jeg skal se den igen! Der er så mange sjove ting, som man ikke når at få med, så jeg kunne sagtens se den igen.

Unge Anmeldere – Hvad går det ud på?
Ung Kult tror på, at det er vigtigt med kulturelle oplevelser for, med og af unge. Derfor har man i Ung Kult sat sig for, at få unge i lokalmiljøet til at anmelde forskellige projekter, events og performances – både fysisk og online.

De unge anmeldere rater hvert event med mellem 1 og 6 Ung Kult-skjolde.

Pressefoto: Nordisk Film

Forfatter

Related posts

Top