Malthe Jakobsen er tilbage på Sepang International Circuit

Malthe Jakobsen er tilbage på Sepang International Circuit i denne weekend, når Asian Le Mans Series skyder gang i 23/24-sæsonen.

Sammen med Crowdstrike Racing by APR og de to medkørere, Colin Braun og George Kurtz, tager den hurtige thybo hul på vintersæsonen under noget lunere temperaturer end hjemme i Sennels. Åbningsweekenden køres på Sepang i Malaysia; én af de første internationale baner, hvor den 20-årige racerkører satte sit aftryk for fem år siden:

– Jeg har noget blandede erfaringer med banen, for jeg har både vundet der og haft et ordentligt brag af en afkørsel, da jeg deltog i F4 South East Asia-mesterskabet tilbage i 2018, fortæller Malthe, som satser på at det bliver et positivt gensyn med den tidligere Formel 1-bane.

– Crowdstrike Racing by APR er et af de stærkeste prototype-teams i verden lige nu, og med den kørerbesætning, vi kommer med, tør jeg godt sætte forventningerne i vejret. Vi går efter mesterskabet i LMP2-klassen, lyder det målrettet fra thyboen.

Den indledende løbsweekend byder på hele to løb på hver fire timer, og sæsonen fortsætter i det nye år i Dubai og Abu Dhabi.

Weekendens løb i Asian Le Mans Series kan ses live på https://live.asianlemansseries.com/en/

Foto: Jakobsen Motorsport

Forfatter
Top