Mads er Danmarks bedste bygningsstruktør

Den 22-årige Mads Borup Kristensen fra Fabjerg ved Lemvig (til venstre på foto) er Danmarks bedste bygningsstruktør, efter at han i weekenden vandt DM i Skills. En stor dag for ham og arbejdsgiveren, entreprenørvirksomheden Søren V. Jensen A/S i Lemvig, hvor Mads er lærling.

Mads Borup Kristensen vandt DM i Skills sammen med sin skolekammerat Glenn Ebdrup fra Rødkærsbro, der er ansat hos NCC Danmark. De to går begge på Mercantec i Viborg. Opgaven var ”søjle med runding og et brofag”, der kræver store faglige færdigheder inden for byggefaget.

– En engageret arbejdsgiver, gode kolleger, nøje forberedelser og omhyggelig planlægning er nøglen til en god løsning af opgaven. Det lykkedes for os, siger en glad og tilfreds Mads Borup Kristensen efter sejren.

Under pres
DM i Skills samler hvert år i januar de allerbedste unge med faglige uddannelser til konkurrencer om at være bedst. I år fandt DM sted i Bella Centeret i København.

Mads Borup Kristensen erkender, at han var under stort pres under konkurrencen, men han og Glenn Ebdrup formåede at holde hovedet koldt og arbejde systematisk.

– Der var især pres på fredag, da vi gik i gang med det vigtigste konstruktionsarbejde. Vores armering skulle synes og brofag støbes. Plus at der var en masse tilskuere, der så på. Men det gik godt for os, fortæller Mads Borup Kristensen.

Glad arbejdsgiver
Mesterskabet har skabt stor glæde hos entreprenør Søren V Jensen A/S, hvor Mads Borup Kristensen er lærling på tredje år.

– Det er flot og godt gået af Mads. Han er dygtig og går op i sit arbejde med liv og sjæl. Og så vil han hele tiden, at arbejdet skal være så korrekt og godt som muligt. Det er en sund indstilling, vi sætter pris på, siger Søren V. Jensen.

Han understreger, at firmaet hele tiden forsøger at give lærlinge så gode muligheder for at udvikle sig så godt som muligt.

 

Forfatter

Related posts

Top