Lokalt arbejdsmiljøcenter opruster på psykologydelser

I forbindelse med COVID-19 forventes et øget behov for samtaler og coaching hos medarbejdere, ledere og direktører på danske arbejdspladser. Derfor opruster Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest i Nykøbing nu med yderligere en specialist.

– Vi har et stykke tid gerne ville indgå samarbejde med Anna-Mette Thomsen fra Esbjerg. Hun har i forvejen et godt samarbejde med vores chefpsykolog, Dorte Vilsgaard, og har desuden den samme faglige profil, fortæller Thomas Rosenkrands, adm. direktør hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Anna-Mette Thomsen er autoriseret psykolog, specialist og supervisor inden for arbejds- og organisationspsykologi, og hun er ligesom centrets to øvrige psykologer, Dorte Vilsgaard og Heidi Laursen, kompetent inden for blandt andet krisepsykologi.

For Anna-Mette Thomsen giver samarbejdet lejlighed til at arbejde endnu mere med opgaver inden for arbejds- og organisationspsykologien. Og i den forbindelse har hun i samarbejde Dorte Vilsgaard haft fokus på at kunne hjælpe direktører, ledere og medarbejdere, der er ramt af konsekvenserne af COVID-19.

– Vi har flere forskellige muligheder for at hjælpe ansatte, der i denne tid er ekstra udfordret. Det kan eksempelvis være ledere eller direktører, som er særligt udsatte og alene lige nu eller medarbejdere, der føler sig utrygge, fortæller Anna-Mette Thomsen.

Hun understreger, at alle psykologopgaverne kan udføres via video, hvis det foretrækkes – også selvom der lige er blevet åbnet op for fysisk konsultation igen.

Forfatter

Related posts

Top