Lokale virksomheder tilbyder gratis rådgivning

Seks virksomheder fra erhvervsnetværket BNI Thy-Mors ønsker at hjælpe det lokale erhvervsliv, så endnu flere kommer godt ud på den anden side af coronapandemien. Hjælpen er gratis.

Rådgivningen er gratis, og retter sig altså særligt mod virksomheder, hvor COVID-19 har givet udfordringer med indtjeningen, men også mod dem, der er endt i en vækst, som er svær for dem at håndtere.

Det er Martin Søvsø, adm. direktør i rådgivningsfirmaet StraBI Consult i Thisted, der er idémanden bag initiativet, Han forklarer, at han drøftede tanken med flere af de andre virksomheder i erhvervsnetværket og at alle var villige til at rive en dag ud af kalenderen for at yde gratis rådgivning til det lokale erhvervsliv.

Faktisk var opbakningen så stor, at rådgiverne har valgt at holde telefonen åben i tre dage, fra den 3. til den 5. marts.

Martin Søvsø, adm. direktør i rådgivningsfirmaet StraBI Consult i Thisted. Pressefoto

En af de andre deltagere i initiativet er Tage Gamborg Holm fra Brandt Revision: ’Jeg synes, at det er et godt initiativ Martin har taget, og jeg glæder mig til at tage en snak med de virksomheder, som har brug for at få en revisor i røret’.

Udover StraBI Consult medvirker også Brandt Revision, Nordjyske, Norsite, Hvidbjerg Bank og Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Kun ét telefonnummer
Projektet har også selv fået hjælp i bestræbelserne på at hjælpe andre.

Virksomheden Backup-Service, som er BNI-partner fra Nordsjælland, har valgt at stille sin telefonservice til rådighed for initiativet. Det betyder at alle der ønsker at benytte den gratis rådgivning kun skal ringe på et telefonnummer.

Ønsker virksomhederne at benytte initiativet, der går under navnet Vækst i Nordvest, skal de blot ringe på 42 44 89 49 i dagene den 3. til 5. marts mellem 8.30 og 16.

Forfatter
Top