Lokale virksomheder bakkede op om TFC Sponsor Cup 2021

Denne weekend stod den på TFC Sponsor Cup 2021 på Lerpytter – en begivenhed der forhåbentlig bliver en årlig tradition fremover.

Som et nyt initiativ hos Thisted FC blev der i år afholdt TFC Sponsor Cup, hvilket har til formål at samle samle klubbens sponsorer til uformelt netværk såvel som sund konkurrence. Der blev spillet efter five-a-side-princippet blandt de deltagende hold på banerne på Lerpytter.

Lokale virksomheder som TCT, Thisted Bryghus, Tømmergaarden, Bakkedal, Dragsbæk, Advokathuset Funch & Nielsen, Thy-Mors Energi, Thisted Forsikring var alle repræsenteret på dagen. Faktisk formåede TCT at stille med hele tre hold på dagen.

Formiddagen forløb med højt humør såvel som en masse god fodbold. Et enkelt hold skilte sig lidt ud fra start, eftersom Bakkedal formåede at sejre med hele 9-0 i deres første puljekamp. De imponerende resultater fortsatte også, hvorfor holdet fra Bakkedal kunne sikre sig en semifinaleplads, efter lutter sejre i deres indledende puljekampe.

Tømmergaarden, Thisted Forsikring og Advokathuset Funch & Nielsen formåede også at tilspille sig semifinalepladser.

Finalen blev et opgør mellem Tømmergaarden, som havde den tidligere TFC-anfører, Martin Søndergaard på holdkortet og det storspillende hold fra Bakkedal. En finale der endte ud med en sejr til Bakkedal, hvorfor de nu kan kalde sig forsvarende mestre af TFC Sponsor Cup. Sejren betyder også, at Bakkedal fik vandrepokalen med sig hjem – en vandrepokal der kommer i spil til næste år igen, når TFC Sponsor Cup 2020 vil løbe af stablen.

Forfatter
Top