Limfjordsteatret holder åbnet hus

Limfjordsteatret er klar til at løfte sløret for den kommende teatersæson og har i år valgt at fejre begivenheden med to åbent-hus-arrangementer i næste uge. Onsdag 31. maj i teaterhuset i Thisted og torsdag 1. juni i teaterhuset på Mors – begge dage fra kl. 16:30-18:00.

Her kan man opleve de to teaterhuse, høre om tankerne bag den nye sæson, få lidt godt til ganen og deltage i diverse konkurrencer. Der bliver også et børnehjørne, hvis man har de yngste med.

– Det er altid noget særligt for os, når vi er klar til at præsentere vores nye sæsonprogram, siger teaterdirektør Gitta Malling.

– Der ligger et kæmpe stykke arbejde forud, og i år er programmet større end nogensinde før. Vi har virkelig mange forskellige forestillinger fordelt cirka fifty-fifty mellem Mors og Thy. Det vil vi gerne dele med vores publikum. Både dem, der kender os godt – og dem, som ikke helt har opdaget os endnu, siger Gitta Malling.

Årskort til det hele

Til de to fyraftens-arrangementer vil hun og Steen Nedergaard Haugesen, der er kunstnerisk ansvarlig i Thy, fortælle om husene og teatrets aktiviteter – og selvfølgelig om det omfattende program for sæson 2023-24.

– Vi har sammensat et spændende udbud af forestillinger, hvor man som publikum kan opleve vidt forskellige genrer og møde mange forskellige kunstarter. Det er vigtigt for os, at der er noget for alle aldre – både børn, unge og voksne, og også forestillinger, man kan se på tværs af generationer, siger Gitta Malling.

Limfjordsteatret står selv bag fem nye forestillinger i den kommende sæson og derudover kommer der et væld af gæstespil fra både danske og internationale teaterkompagnier til Mors og Thy. I alt 34 forskellige forestillinger at vælge imellem, hvilket er flere end nogensinde før. Som sædvanlig kan man købe årskort, der giver adgang til samtlige forestillinger i begge teaterhuset – til samme pris som de foregående år.

– Vores medarbejdere står klar til hjælpe med at bestille begge dage, siger Gitta Malling. Er man hurtig og bestiller sit årskort inden Grundlovsdag, deltager man desuden i konkurrencen om to wellness-ophold på Hotel Tinggaard.

Forfatter
Top