Limfjordens hus med ny lækker terrasse

Limfjordens hus har indviet en lækker ny terrasse. Byggeriet har stået på siden nytår, så det var, med stor forløsning at vi den 14. maj klippede snoren, til hvad vi selv kalder ”Danmarks nok flotteste ude servering”.

”Det er ganske unikt, at kunne nye en spise oplevelse i så smukke rammer, som vi har lige her ved Limfjorden. Huset placering og kvalitet, har i lang tid fortjent en udeservering der kunne leve op til resten – og det har vi endelig fået”. Siger Rasmus Kardyb, indehaver af Limfjordens hus.

Sammen med knap 150 mennesker nød han og personalet, søndag, livemusik, rosévin samt fadøl og masser af solskin.

”Vi har tidligere haft så få pladser udendørs, at vi har måtte forbeholde dem til spisende gæster. Det er nu vores store forhåbning vi kan tiltrække gæster, der blot ønsker at nyde et glas vin, øl, eller anden forfriskning. Kort sagt, er ALLE velkomne på vores nye terrasse, som absolut skal opleves med egne øjne”. Slutter han.

Limfjordens hus håber at så mange som muligt vil vende vejen forbi i de kommende sommermåneder.

”Det har helt fra starten været meningen af Limfjordens hus, skal være et sted, til gavn for såvel lokale samt besøgende. Dette er terrassen en forlængende af. Den bekræfter og forstærker oplevelsen af vores bys placering, midt i Limfjorden” Siger Jens Jørn Justesen, formand for Limfjordens hus A/S

Limfjordens hus holder åbent Torsdag-Søndag. Fra d. 22/6. Er der åbent alle uges 7 dage.

Forfatter
Top