Legemesbeskadigelse af rå karakter: “Mystisk” sag fra Mors har tråde til narkomiljøet

Da Politiet igår aflagde et besøg på flere adresser på Mors, og i den forbindelse anholdte to mænd i starten af 30’erne, skete det i forbindelse med en sag der har tråde til det lokale narkomiljø.

De to mænd blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør der på anmodning af anklager Camilla Berg blev holdt for lukkede døre.

Inden dørene blev lukket blev anklageskriftet læst op, og af det fremgår det at den ene af de to mænd er sigtet for at have udsat en anden mand for legemesbeskadigelse af rå karakter, og samt for at have udøvet vold på en anden mand i Nykøbing. Det skriver Nordjyske.

Knuste et glas i nakken på offer
I følge anklageskriftet skulle han have knust et glas i nakken på den forurettede samt truet ham med en kniv, ligesom han ifølge sigtelsen har tilført den anden mand spark i hovedet og stik med skruetrækker. Manden er også sigtet for at have stjålet både et nem-id og et visakort fra en adresse på Marievej i Nykøbing.

Den anden anklagede sigtes for klokken 08.00 onsdag morgen at have fremsat trusler mod en anden mand og truet ham med en køkkenkniv.

De to mænd nægter sig skyldige. Begge blev varetægtsfængslet i fire uger.

Foto: Politi.dk

LÆS OGSÅ:

To mænd anholdt i Nykøbing: Politiet holder kortene tæt til kroppen

Forfatter

Related posts

Top