Lederhosen og gratis fadøl: Oktoberfest i Nykøbing

Der er lagt op til masser af jodlen og store fadøl, når Mors Handel inviterer til oktoberfest fredag den 24. september i gågaden i Nykøbing.

Handelsforeningen fik sidste år 100.000 kroner af Spar Nord Fonden til et event. Beslutningen om at lave en oktoberfest blev truffet, men corona satte en stopper for festlighederne.

Glæden var derfor stor hos handelschef Lisbeth Thrysøe, da hun denne sommer fik besked om, at beholde pengene og forøge at realisere oktoberfesten.

– Det er et sats at lave en sådan fest, for når det foregår i en gågade, kommer folk ikke umiddelbart udklædt. Men vi håber at nogle går all in, fortæller Lisbeth Thrysøe.

For at sikre et minumum af udklædning vil der blive uddelt 250 gratis tyrolerhatte.

Desuden markerer Spar Nord i Nykøbing sit 10 års jubilæum samme dag. Her vil personalet gå all in på udklædningen og de vil også servere gratis fadøl til de første 500 gæster, der lægger vejen forbi pengeinstituttet.

I gågaden vil der blive opstillet et stort telt med plads til 400 personer. Der er hyret musik til lejligheden, og det er muligt at købe mad og drikke frem til kl. 21.

Lisbeth Thrysøe opfordrer byens butikker til at lege med på gimmicken med udklædning, og i øvrigt pynte butikkern festligt op.

Genrefoto: Pixabay

Forfatter

Related posts

Top