Laurits’ debutbog kommer til september

Egentligt havde han håbet på at indsamle 10.000 kroner for at kunne udgive sin debutbog ”Den Tynde Generation” til september. Da crowdfunding kampagnen sluttede fredag formiddag på Kickstarter, var det indsamlede beløb over det dobbelte og rundede 20.510 kroner.

– Jeg er fuldstændigt blæst bagover. Det er helt vildt. Jeg er utrolig taknemmelig over den kæmpe støtte og opbakning, der har været til projektet. Nu glæder jeg mig til at give tilbage til alle dem, der har støttet, når min bog udkommer i starten af september, lyder det fra den 20-årige debutforfatter Laurits Balker Jørgensen fra Klitmøller i Thy.

Han er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på bogen, der nu kan sendes i trykkes hos Nørhaven i Viborg, ligesom han allerede nu er i gang med at planlægge en TALK-turne omkring bogen ”Den Tynde Generation”, der tager udgangspunkt i den generation som er vokset op under den voksende præstationskultur.

– Den handler om unge, som dagligt lever i et eget forventningspres, som de ikke kan imødekomme. Det er dem der selvmedicinerer, dem der vælger vold i stedet for ord og dem der falder igennem, som ingen har tid til at samle op, siger Laurits Balker Jørgensen og fortsætter:

– Bogen er skrevet med håb på at kunne være med til at sætte ord på nogle af de bagvedliggende årsager til den stigende frustration, mistrivsel og opgivenheden som ses hos en voksende gruppe unge i dag. Det kommer den kommende TALK-turne også til at have som omdrejningspunkt, fortæller Laurits Balker Jørgensen. Digtene i bogen, er skrevet på baggrund af virkelige iagttagelser og hændelser.

TALK-turneen starter officielt mandag den 2. oktober 2023 og bookingen startede i mandags. De første aftaler er allerede på plads i Aarhus, Klejtrup, Klitmøller og Thisted.

Forfatter
Top