Lasse Vuust søger nye græsgange

Efter en enkelt sæson mellem stængerne i Mors-Thy Håndbolds mål søger Lasse Vuust nye græsgange. Den 20-årige målvogter kom til klubben forud for denne sæson, da Svend Rughave var skadet, og Rasmus Henriksen derfor var alene på posten, og nu er det jagten på kontinuerlig spilletid, der sender Lasse Vuust videre.

– Det har været fedt at være i Mors-Thy Håndbold, jeg har rykket mig håndboldmæssigt, jeg er glad for de chancer, jeg har fået af trænerteamet, og det har været vildt at spille foran så mange tilskuere i hallerne. Jeg kunne ikke være mere heldig at få den her mulighed, og det har været et perfekt år for mig. Mors-Thy Håndbold er en fed klub. Det er en familieklub med fantastiske fans, og man kan mærke, at klubben betyder meget for lokalsamfundet, og opbakningen den anden vej betyder lige så meget for os spillere, siger Lasse Vuust og fortsætter:

– Jeg søger videre i den kommende sæson, da jeg ville få en rolle som tredjevalg på ligaholdet og primært spille 2. division her i Mors-Thy Håndbold. Jeg tror på, at jeg kan udvikle mig mere ved at komme til en anden klub, hvor jeg forhåbentligt kan spille mere kontinuerligt og på et højere niveau, lyder det fra den unge målvogter.

Cheftræner Niels Agesen sender Lasse Vuust videre med ros og held og lykke.

– Lasse kom som lidt af en redningsmand på et tidspunkt, hvor tingene så svære ud for os, og han overskred alles forventninger i forhold til at han skulle ind og udfylde en rolle som andetvalg, da Svend Rughave var ude. Vuust har løst det rigtigt fint – han har været supergod til træning og har gjort nogle gode indhop i kampene, og i forhold til den forventningsafstemning vi lavede om Lasses rolle, og de gensidige krav vi havde til hinanden, så har det været rigtigt godt, og vi ønsker Lasse alt mulig held og lykke fremover, lyder det fra Niels Agesen.

Forfatter
Top