Landdistriktsministeren besøgte stormombrust blomsterudstilling

I påskeferien besøgte kirke- og landdistriktsminister Louise Schack Elholm sammen med sin mand, det lokalt valgte folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen, Johnny Haugaards blomsterudstilling i Vestervig.
Jeg er meget imponeret over, hvordan Johnny og hans mange frivillige har fået stablet udstillingen på benene på meget kort tid. Og jeg er bekendt med, at det endnu engang ikke bare var lige til, siger ministeren for Landdistrikter.

Det er en udstilling, der både rummer bibelske budskaber og generer aktivitet lokalt.

Lokale ildsjæle og Johnnys engagement viser, at rigtig meget lokal udvikling er bundet op på lokale initiativer. Det vil jeg som minister gerne støtte op om.
Ministeren var sammen med sin mand, deres børn og ministerens svigermor i Vestervig.

Sidste år skabte Johnnys udstilling overskrifter, da den ikke kunne åbne grundet nye brandregler. Det lokalt valgte folketingsmedlem, Torsten Schack Pedersen, involverede sig i sagen, og resultatet blev heldigvis en genåbning af påskeudstillingen 2022.

Det er en stor fornøjelse at se Johnnys kreative tanke udfolde sig igen. Nu uden alt for mange benspænd fra SystemDanmark, som vi oplevede sidste år, hvor jeg brugte en stor andel af min familieferie i Paris på at sikre den daværende udstillings genåbning, siger Torsten Schack Pedersen.

Udstillingen varer frem til den 16. april.

Forfatter
Top