Læserbrev: Venstre-gruppen er i arbejdstøjet!

Læserbrev af 
Gruppeformand for Venstre Mors, Hanne Haldrup
på vegne af hele Venstre-gruppen

Som forberedelse til de kommende budgetforhandlinger og udviklingsplanen for Mors 2030 har Venstre-gruppen været samlet til to ekstra møder i henholdsvis juni og juli, hvor vi har haft god tid til at diskutere ideer, visioner og udviklingsområder.

Møder, hvor alle – som altid – har haft mulighed for at komme til orde. Møder, hvor dialogen og diskussionen – som altid – er åben og fordomsfri. Møder, hvor vi – som altid – arbejder sammen om at finde de bedste løsninger for Mors.

Som gruppe er vores indstilling, at vi i dialog med øvrige partier når et forlig til budgetlægningen, som alle – uanset politisk parti – kan stemme for. En enig Kommunalbestyrelse vidner om fælles forståelse, samarbejde og sammenhængskraft for vores fælles sag: At det skal være godt at leve og bo på Mors.

Vores udspil er, at 2020 bliver et år, hvor driften fortsat skal være stabil, og hvor vi på anlægssiden tilsigter at igangsætte og færdiggøre allerede besluttede projekter.

Kigger vi længere fremad, har vi i Venstre-gruppen talt om mange udviklingsområder, herunder bl.a det smukke Ørodde, Søsportscentret, Modtagecentret for Østersturisme og Fossil – og Molercentret.

På nogle måder har det været en turbulent sommer men nyd så ”Sensommervisen” af Kirsten og Finn Jørgensen, som der er rig mulighed for at udleve på Mors.

Æbler lyser rødt på træernes grene,
høsten går ind.
Går igennem skoven ganske alene,
stille i sind.
Gyldne farver og sensommerbrise
fylder hjertet med vemodig musik.
Går og nynner en sensommervise
fjernt fra byens larmende trafik.

Der er nok at tage fat på! Det ønsker vi at gøre i samarbejde med de øvrige partier og i samarbejde med borgerne, foreningerne og de mange frivillige, der yder en enestående indsats på og for Mors.

Og så skal der for resten ikke herske tvivl om, at vi bakker op om vores og hele øens borgmester, Hans Ejner Bertelsen.

 

Forfatter

Related posts

Top