Læserbrev: Islamismen har besat vort kære dejlige land

Læserbrev af
Ib Poulsen (DF), medlem kommunalbestyrelsen i Thisted

4 maj sætter vi lys i vinduerne, for at markere danmarks befrielse fra nazismen.

Nazismen,facismen og kommunismen har vi smidt på porten i Danmark.
Ikke alle nazister, facister og kommunister, var onde eller dårlige mennesker, de fleste var naive medløbere, hvilket i sig selv også udgør en fare.

Nu er der mere end nogenside behov for at Danmark befries for endnu en isme, nemlig islamismen.

Igen ikke alle som bekender sig til islam er onde eller dårlige mennesker, men mange af dem er medløbere.

Islamismen har besat vort kære dejlige land og det er på tide vi den bliver smidt på portren. En stor del af dem som bekender sig til islam, ønsker at den danske lovgivning skal bygge på sharia, hvor kvindernes rettigheder ikke er tilstede, særregler i institutioner , mht kost som skal være halal og ikke svinekød, i disse coronatider, blæser man på reglerne om ikke at forsamles mange mennesker i grupper.

Her tænker jeg på begravelsen af Yahya Hassan, en endnu farlig person for Danmarks selvstændighed og ikke i fremtiden besat af islamister. Her var flere hundrede mødt op for at tage afsked med manden. Alt det giver myndigheederne lov til, alt imedens en mor på Islands brygge får en bøde, bare fordi de er tre personer samlet.

Mennesker som ikke vil det danske samfund de skal kort og godt administrativ udvises af landet, kort proces, ingen retssag, bare ud.
Som for eksempel, da Hizb-ut-tahrir, i hundredevis demonstrerede på rådhuspladsen, for en del år siden, en ideologi som ikke har noget at gør i Danmark, ja så skulle disse mennesker, være samlet og sendt ud af landet omgåenede.

I Danmark har vi masser af hårdt arbejdende mennesker fra Philipinerne, Wietnam, Thiland, Polen og andre østeuropiske lande som indordner sig og bidrager positivt til det danske samfund, det skal vi værsætte og så komme af med de islamister som ikke vil Danmark, men jo da også for de muslimer som godt vil det danske samfund, så de ikke alle bliver skåret over en kam.

Under nazismen omfavnede De Radikale nazisterne, det var nær gået galt for et frit Danmark.

Nu omfavner De Radikale islamisterne, så lad det ikke ske denne gang og lad os stå sammen om de mørke onde kræftere i Danmark.

Forfatter
Tags

Related posts

Top