Kaput kølecontainer skabte kortvarig panik for Morsø Festival

Forberedelserne til Morsø Festival den kommende lørdag er i fuld gang. Og selvom langt det meste forløber som planlagt, spredte der sig alligevel kortvarigt panik hos arrangørerne onsdag aften.

Festivalens store kølecontainer fik nemlig dødsstødet, og pludselig var gode råd dyre. Alle drikkevarerne til festivalen bliver nemlig leveret i dag.

På facebook søgte festival-formand Nina Andersen derfor en kølecontainer, som var billigt til salg. Og selvom opslaget blev delt flittigt er det blevet besluttet, at leje en kølecontainer i stedet.

– Den gamle kan køle ned til 8,7 grader, fortæller Nina Andersen og tilføjer, at det sikkert sagtens kan gå hvis ikke det lykkes af fremskaffe en anden container til på lørdag.

Nina Andersen forventer, at det bliver “en kanon fest” på Outrup Stadion:

– Folk de vil bare feste, drikke og hygge sig, fortæller hun og garanterer at alt vil være klar til et brag af en fest.

Fortsat mangel på frivillige
Dog kæmper hun lidt med at skaffe nok frivillige. I år ramler festivalen sammen med Kulturmødet Mors, der kæmper om de samme frivillige. I fredags havde Nina Andersen alle de frivillige hun skulle bruge, men så begyndte der at tikke afbud ind.

– Der kom tre afbud i søndags, men dem har jeg fået besat igen. Men så har jeg fået to afbud i går i baren. Så nu er jeg på vagt efter to nye.

Der er tale om vagter i baren fra kl. 20 til 02. Skulle du have lyst til at give en hånd med kan Nina Andersen kontaktes på tlf. 20744366.

Program for Morsø Festival 2021.

Foto: Morsø Festival

Forfatter

Related posts

Top