Kampe og spillere flytter til Mors

Mors-Thy Håndbold, der har spillere bosiddende både i Thy og på Mors, og som traditionelt spiller deres hjemmekampe skiftevis i Thy og på Mors, spiller videre på trods af skærpede Corona-situation i syv nordjyske kommuner, herunder Thisted Kommune.

– Vi flytter vores kommende hjemmekampe fra Thy til Mors, fortæller salgsdirektør Hans Peter Jarl Madsen.

Den gælder foreløbigt for kvartfinalen i pokalturneringen mod TTH Holstebro på onsdag. Derudover gælder det også for kampen mod Aarhus Håndbold den 13. november og ligakampen mod TTH Holstebro i ligaen den 5. december.

Tre spillere flytter hjemmefra
Som nævnt er flere af ligapillerne bosat i Thy, og opfordres derfor på det kraftigste til ikke at krydse kommunegænserne jævnfør de nuværende restriktioner.

I alt fire spillere er bosat i Thy. Men de har nu valgt at flytte hjemmefra den næste måned – de nuværende nordjyske restriktioner gælder foreløbigt frem til den 3. december.

Søren Pedersen kommer ikke til at spille hpndboldkampe den næste måneds tid – han bliver i Thy med opbakning fra klubbens ledelse. Foto: Mors-Thy Håndbold

– Spillerne har vist utrolig klubånd. Rasmus Bech og Frederik Tilsted har indvilget i midlertidigt at flytte udenfor Thy. De er i karantæne på Mors, indtil der foreligger testresultater på deres corona-tests. Mads Hoxer Hangaard støder til truppen direkte fra en landsholdssamling og er testet for corona. Han tager også ophold udenfor Thy den kommende måned, fortæller sportsdirektør Henrik Hedegaard.

Målvogteren Søren Pedersen, der ligeledes er bosiddende i Thy, er far til tre mindre børn. Og hvor meget han end gerne ville, så kan han ikke få en måneds fravær fra hjemmefronten til at gå op med den øvrige familie.

– Det har vi som klub fuld forståelse for og bakker fuldstændigt op omkring, siger Henrik Hedegaard.

Alle billetter annulleres
Alle bestilte billetter til de to kommende hjemmekampe annulleres, og klubben melder hurtigst muligt ud omkring, hvordan man kan bestille billetter til de kommende hjemmekampe på ny.

– Publikum fra Thy skal være opmærksomme på, at de ikke må køre til Mors og se håndbold. Gør man det, vil det være et brud på myndighedernes anvisninger og regler. Men lad mig med det samme slå fast, at vi er rigtigt kede af, at vi ikke kan samle Thy og Mors til vores hjemmekampe. Men vi er nødt til at stå sammen for at få bugt med pandemien, påpeger Hans Peter Jarl Madsen.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top