Kærestepar fra Thy er med i Nybyggerne

Når femte sæson af TV2-programmet Nybyggerne ruller over skærmen fra i næste, er det med et kærestepar fra Thy som deltagere.

Parret Ida Holm fra Thisted og Mads Taiki fra Vestervig, der i dag bor i København, skal kæmpe mod tre andre par om at vinde deres drømmehus, som de selv skal indrette, til en værdi af 2,6 millioner kroner.

Ida blev færdig som grafisk designer i sommer. Samme tid blev Mads også blev færdig på Copenhagen Business School, hvor han læste International Business in Asian Markets. De er begge født og opvokset i samme område omkring Thisted og har været kærester i fem år, skriver TV2 i sin præsentation af parret.

Thy spiller en stor rolle i huset
Grundet Mads Taiki’s japanske rødder har de en klar mission om at få deres store passion for japansk livsstil og mad til at skinne igennem i indretningen. Men de to eksil-thyboere har ikke glemt deres ophav i Nordvestjylland:
.

.

Erfarne i at sætte i stand
Ida er meget kreativ og kunstnerisk, mens Mads er mere pragmatisk og akademisk. Mads er altid rolig, smilende og ifølge Ida umulig at stresse. De har sat deres egen treværelseslejlighed i stand fra bunden og har erfaring med at sætte gips op, spartle, male og flytte vægge.

Deltagerne har syv uger og 350.000 kroner at gøre godt med i tv-konkurrencen.

Den nye sæson af Nybyggerne foregår i Randers og har premiere onsdag d. 30. januar.

Ida Holm fra Thisted og Mads Taiki fra Vestervig.

Fotos: Josephine Svane/TV 2

 

 

 

 

Forfatter
Tags

Related posts

Top