Kåret som Danmarks bedste arbejdsplads

Smilene hos Louis Nielsen Thisted er i disse dage ekstra store – kæden er nemlig lige blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads.

Mulighed for udvikling og en god stemning på jobbet er ifølge medarbejderne blandt de ting, der gør Louis Nielsen til et godt sted at arbejde. Nu er Louis Nielsen Thisted sammen med resten af kæden blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2023.

Prisen blev uddelt den 27. april af arbejdskulturorganisationen Great Place to Work.

– Det er et helt utroligt resultat, som alle i vores organisation har været med til at skabe – lige fra supportkontoret til vores mange butikker landet over, som er delvist ejet af vores partnere. Hver og en af vores kolleger har en aktie i dette, siger administrerende direktør i Louis Nielsen Mads Nygaard.

Louis Nielsen Thisted ejes af chefoptiker Gitte Mose, som deler stoltheden med den administrerende direktør.

Investerer i udvikling

Undersøgelsen, som danner grundlag for kåringen, er gennemført af Great Place to Work blandt alle Louis Nielsens medarbejdere i september 2022. Her svarer 96%, at Louis Nielsen alt i alt er en god arbejdsplads.

Svarene i undersøgelsen viser, at blandt andet interne uddannelser, en god stemning i butikken og ledere, som lytter til deres medarbejdere, giver masser af arbejdsglæde.

Desuden har Louis Nielsen de senere år lavet store investeringer i udstyr og uddannelse i øjensundhed. Det er butikkernes optikere begejstret for, fortæller direktøren:

– Vores kolleger knokler hver dag i butikkerne for at hjælpe tusindvis af danskere med deres syn og øjensundhed. De er stolte af deres arbejde og vil gerne gøre en forskel. Derfor er investeringer i bedre og mere øjensundhed for borgerne også en investering i arbejdsglæde for medarbejderne. Det går hånd i hånd, siger Mads Nygaard.

Louis Nielsen har cirka 1100 medarbejdere fordelt i 79 butikker og på supportkontoret i Aalborg.

Forfatter
Top