Juleforestilling og juleklip

Første weekend i december rykker Faster Lizzie og hendes grangrønne køkken ind på Limfjordsteatret i Thy for at sprede julehygge for de yngre teatergængere og deres voksne med forestillingen ”Faster Lizzies jul”.

Både lørdag og søndag kl. 14 kan de 3-8 årige og deres voksne opleve Faster Lizzies køkken, der emmer af hjertevarme. Men selv om vejrudsigten melder om sne juleaften, vil julehumøret ikke rigtigt indfinde sig, for Misser er væk. Men der er meget, som skal ordnes, og det er let at glemme tiden, når skabe og skuffer gemmer på alle mulige spændende sager. Og så er der jo også pebernødderne, som skal bages.

Efter forestillingen står den på juleklip for både børn og voksne i teatrets café, hvor man også kan købe æbleskiver, gløgg og sodavand. Her står Klara Espersen klar med materialer og gode ideer til, hvordan man kan slippe kreativiteten løs og lave anderledes julepynt til at tage med hjem.

– Det var helt utrolig hyggeligt sidste år, så vi glæder os så meget til vores juletradition her på teatret, siger Klara Espersen.

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top