Jonah Blacksmith Live – Filmkoncert 2024 i Thy Hallen

Jonah Blacksmith kan opleves den 5. oktober 2024 i Thyhallen, når Thy Rock præsenterer Jonah Blacksmith Live – Filmkoncert, der er et livsbekræftende spændingsfelt, der veksler mellem en dokumentarfilm om mennesker, ophav og drømme, og en håndspillet live-koncert, hvor netop sangene og deres oprindelse foldes ud på den mægtige skærm bag syv-mands-bandet fra Thy.

Vekselvirkningen mellem filmmediet og den traditionelle koncertform er et aldeles hjertegribende foretagende, der ud over at give bandets sange en klangbund af levet liv, slet og ret er en hyldest til fællesskab, samhørighed og glæden ved at spille musik sammen. Med andre ord er det et spændende og alternativt take på en audio-visuel oplevelse, der vil mere og andet end blot at underholde

– Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os allesammen. Vi er stolte af at kunne fortælle om de ting, vi er rundet af – om familie, om dem vi elsker, og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker, fortæller brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup.

De ser frem til koncerterne i Thy og resten af landet.

– Vi har virkeligt glædet os meget til at genbesøge filmen, og vi er allerede i fuld færd med at skabe en version 2024. Det blir rigtigt godt, og det er vist ikke for meget at sige, at vi alle sammen ser umådeligt meget frem til at komme afsted på tour igen, lyder det fra Alstrup brødrene.

Mulighed for en helaftensoplevelse
Der bliver mulighed for at spise før koncerten i Thisted.

– Vi vil gerne give så mange som muligt muligheden for at få en rigtig god aften, hvor man starter med lidt godt at spise før Jonah Blacksmith går på scenen. Derfor har vi entreret med Hotel Hanstholm, der tilbyder en lækker buffet i Thyhallen. Der vil være et begrænset antal pladser, så det gælder om at få bestilt både koncertbillet og spisning i en fart, påpeger Hans Peter Jarl Madsen, der er formand for Thy Rock.

Jonah Blacksmith turnerede med filmkoncert-formatet tilbage i 2018, og på 2024 turneen går turen til nogle af landets store indendørs scener.

Billetsalget til koncerten med og uden spisning i Thyhallen starter torsdag den 14. september 2024 kl. 10.00 på www.thyevent.dk

Forfatter
Top