Jesperhus i gang med Halloween

Der er al mulighed grund til at sætte kursen imod Jesperhus, hvis ungerne har brug for et par dages Halloween oplevelser i verdensklasse frem til 3. november. Samtidigt introducerer Jesperhus flere forskellige tilbud på ophold af forskellige varighed efter ønske fra gæsterne.

– Det bliver et brag af en Halloween fejring, hvor vi har tilføjet en lang række nye ting, der skal være med til at give børnene endnu flere oplevelser, når de besøger Jesperhus. Man kan blandt andet mødes vores nye figur Jesper Ged, fortæller Underholdningschef Jonatan Gregersen.

Masser af nyheder
Af nyheder nævner han nye Halloween-Shows i Blomsterparken, nye Halloween-Shows på Træls Tårnet, ny Halmballe-labyrint i Blomsterparken og en ny Halloween-Skattejagt. Herudover er der Hugo-Græskar og Træls Børneskræmsler i hele Jesperhus, Halloween-lys på feriecenteret inkl. på den nye minigolfbane, græskarskæring med tilhørende græskar til alle overnattende børn, uhyggeligt Halloween-mad i Blomsterparken, masser af gratis børneunderholdning i Jesperhus-Halloween-Radio samt vil der blive brugt lyd og lys til at skabe den helt rigtige Halloween stemning rundt omkring.

– Der vil også være åbent i Abeland, Badeland, Junglen, 4D-biografen, Bowling, Virtual Reality og selvfølgeligt helt specielle Halloweenshows flere gange dagligt med Hugo og vennerne. Vi glæder os helt vildt, lyder det fra Jonatan Gregersen.

Ny figur introduceres til Halloween
Jesperhus arbejder løbende med at præsentere egne nyudviklede figurer. Alle kender Dr. Træls og Dino og nu præsenterer man den helt nye figur Jesper Ged.

– Jesper Ged præsenteres i forbindelse med vores shows, og så handler det ellers om, at børnene skal forsøge at spotte ham rundt omkring, da Jesper Ged stadig er lidt genert og ikke har vænnet sig til den store opmærksomhed som f.eks. Dr. Træls allerede har gjort det. Præsentationen er kulminationen på årets Jesperhus Mysteriet, hvor vi løbende har lagt en række film ud på vores YouTube kanal, siger Jonatan Gregersen.

Han fortæller, at rigtigt mange allerede har sikret sig ferie i Jesperhus i efteråret, hvor det specielt er i efterårsferien, at der traditionelt er mange gæster i Jesperhus. Derfor er Abeland og Badeland også forbeholdt overnattende gæster i efterårsferien, mens der er åbent for alle de øvrige weekender.

– Pirat-Show er allerede godt booket de fleste weekender i september og oktober, og er åbne for alle. Her skal man blot skynde sig at booke billetter, påpeger Jonatan Gregersen.

Jesperhus har imødekommet gæsternes ønsker om flere fleksible ophold.

– Mange vil gerne komme en weekend, forlænget weekend, have en miniferie i hverdagene eller den mere traditionelle en uges ferie. Derfor har vi udviklet nogle ophold, der på den måde giver endnu flere børnefamilier muligheden for at besøge Jesperhus, slutter Jonatan Gregersen.

Forfatter
Top