Jesperhus hædret med to priser

Jesperhus har søndag vundet priserne for “Årets Online Underholdning” samt som ”Årets Børnevenlige Ferie”, da årets Børn i Byen priser blev uddelt.

Jesperhus får priserne for sin innovative tilgang til at skabe de bedste ferieoplevelser for børnefamilierne.

Det er blandt andet Jesperhus’ satsning på online underholdning til børnene under Corona nedlukningerne, der har været udslagsgivende for prisen som ”Årets online underholdning”.

– Vi har næsten 65.000 følgere på Youtube, og her har vi lagt en lang række små film ud med parkens figurer og som børnene har haft mulighed for at hygge sig med hjemme under lockdown.

– Det har vi fået fantastisk respons på fra vores gæster, og vi er selvfølgeligt glade for, at vi på den her måde har kunnet være med til at sprede smil hjemme i stuerne hos børnene under nedlukningerne, lyder det fra det kreative team på Jesperhus, der består af Jesper Pedersen Klindt, Simon Banke Overgaard og Jonatan Gregersen.

Og de hviler ikke på laurbærrene.

– For første gang har vi åbent i vores resort-område frem til jul og her er der indendørs og udendørs shows, der oser af jul og som ungerne er helt vilde med. Herudover har vi netop sendt fire nye julesange med Hugo og vennerne på gaden, fortæller de.

Publikumspris
Ud over “Årets Online Underholdning” vandt Jesperhus også prisen som ”Årets Børnevenlige Ferie”.

– Det betyder afsindigt meget for os, at det er børnefamilierne, der har stemt på os. Vi forsøger hvert år at forfine børnefamiliernes oplevelser hos os med et mål i sigte: at give dem den bedste ferieoplevelse. Det sker både gennem investeringer i Parken i form af nye tematiserede hytter, nye legeområder til børnene, hele vores online univers, hele vores showdel og så videre. Det kommer vi også til at gøre de kommende år, siger en glad Jesperhus direktør Peter Overgaard.

Det er brugerne af Børn i Byen, der er landets førende site for tilbud til danske børnefamilier med flere end 125.000 brugere, der via en afstemning har fundet vinderne.

Forfatter
Tags

Related posts

Top