IT-konsulenthuset Bornerups overtages af Søe-Larsen-brødre

I mere end 30 år har IT-konsulenthuset Bornerups i Thisted leveret IT-løsninger, der har fjernet tunge manuelle arbejdsgange i danske virksomheder og dermed frigjort mere tid til det, der skaber værdi. Fra 1. januar er det brødrene Casper og Carsten Søe-Larsen, der har sat sig for bordenden.

De overtager selskabet fra Christian Søe-Larsen, der i dag er eneejer af selskabet. Bornerups blev i 1988 stiftet af Niels Henrik Bornerup som Bornerups Kontor & Datacenter A/S. Christian Søe-Larsen, der var med fra starten, har siden 2013 været eneejer af virksomheden. Den sælger han nu videre til to af hans børn.

– vi glæder til at fortsætte den innovative rejse og til fortsat at udvikle Bornerups til et af de bedste konsulenthuse målrettet bl.a. SMV-virksomhederne, der har et stort behov for at inddrage tids- og omkostningsbesparende IT-løsninger i den daglige drift. Det er ofte tale om mindre virksomheder med et stort potentiale og hvor det er mere vigtigt end nogensinde før, at frigøre kræfter til udvikling af virksomheden i stedet for at sidde fast i tung administration, siger de to nye ejere Casper og Carsten Søe-Larsen.

Ambitiøse vækstplaner

De to brødre vil – foruden at pleje eksisterende og loyale kunder – fortsætte ud af det vækstspor, de sammen med Bornerups’ øvrige ledelse, har fulgt de senere år.

– i september indgik vi et strategisk samarbejde med hollandske Boltrics, der betyder, at vi skal repræsentere selskabet på det danske marked. Vi oplever allerede stor interesse for Boltrics’ high-end software løsning som er skræddersyet logistikudbydere, der allerede har vist sit værd hos logistikvirksomhederne, påpeger Casper Søe-Larsen.

Bornerups vil herudover fortsætte arbejdet med at udvikle nye arbejdsformer for at tiltrække de rigtige talenter til virksomheden.

– vi nedlagde faktisk vores fysiske kontorer i den kendte form tilbage i marts og gav vores medarbejdere mulighed for at flytte kontoret hjem permanent og så møde op fysisk efter behov. Det har været en fantastisk måde at arbejde på, og det fortsætter vi med at udvikle på. Det dyk i effektiviteten, som mange frygter, er udeblevet hos os og medarbejderne er rigtigt glade for tiltaget, siger Carsten Søe-Larsen.

Ydmyge overfor overdragelsen

Christian Søe-Larsen udtræder af ejerskabet, men fortsætter sit daglige virke i Bornerups A/S. Christians hustru Mona Søe-Larsen fortsætter ligeledes sit virke i Bornerups A/S som receptionist.

Både Casper og Carsten Søe-Larsen er begge ydmyge overfor firmaoverdragelsen.

– virksomheden har været hele vores fars liv og Bornerups har altid været en del af vores liv. Vi glæder os til at videreudvikle virksomheden sammen med vores medarbejdere og ser en spændende og lys fremtid forude, slutter Casper og Carsten Søe-Larsen.

Casper og Carsten Søe-Larsen overtog Bornerups A/S fra den 1. januar 2022. Overtagelsen markeres med en reception den 28. januar 2022.

Forfatter
Top