Hvem skal være Nordjyllands Dygtigste Leder 2020?

For trettende år i træk skal Nordjyllands bedste leder findes i forbindelse med uddelingen af Den Nordjyske Ledelsespris 2020, som UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark står bag.

Prisen bliver efter planen uddelt til oktober, og kolleger kan derfor frem til den 5. oktober indstille deres leder, hvis han eller hun formår at skabe et godt arbejdsmiljø i hverdagen.

For at komme i betragtning til prisen kræver det først og fremmest, at den indstillede person er leder eller ejer af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og desuden beskæftiger sig med personaleledelse på daglig basis.

I udvælgelsen er det vigtigt, at lederen får sine medarbejdere til at føle sig set, hørt og mødt i hverdagen, og at han eller hun formår at skabe et generelt godt arbejdsmiljø. Lederen skal også gerne opnå positive mål og resultater, særligt i forhold til udvikling på det digitale og teknologiske område. Også lederens personlige karakter er i fokus, hvor egenskaber som troværdighed, integritet og mod vægtes højt.

Indstillingen til prisen skal ske via et online skema: www.ucn.dk/kurser-og-videreuddannelser/den-nordjyske-ledelsespris.

Uddelingskriterier
For at komme i betragtning til Den Nordjyske Ledelsespris 2020 er det en forudsætning, at den pågældende person er leder eller ejer af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og udøver personaleledelse i det daglige. Derudover vil lederen blive udvalgt efter følgende kriterier:

· Lederen evner i høj grad at motivere og anerkende medarbejderne i hverdagen, så de føler sig set, hørt og mødt.

· Lederen evner i høj grad at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingen/virksomheden.

· Lederen opnår positive mål og resultater.

· Lederen motiverer medarbejderne til at udvikle og vedligeholde de nødvendige digitale og/eller teknologiske kompetencer.

· Lederen har en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod.

Den Nordjyske Ledelsespris 2020 bliver uddelt tirsdag den 27. oktober 2020 og kommer i år til at foregå på Comwell Hvide Hus i Aalborg. Prisvinderen får – udover æren – overrakt en statuette af kunstneren Lene Purkær Stefansen med personlig inskription samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kroner.

Prisen blev sidste år vundet af adm. direktør i TL BYG, Peter Boltau.

Forfatter

Related posts

Top