Husk bankospil i aften – præmier for 50.000 kroner

Det er med at sidde klar foran skærmen derhjemme i aften, når Mors Handel i samarbejde med Radio Limfjord inviterer til gratis bankospil på Facebook.

Forberedelserne til aftenens spil er i fuld gang hos Radio Limfjord, der foruden at stille lokaler og teknik til rådighed også byder ind med personale til at hjælpe med afviklingen både foran og bagved skærmen.

– Vi glæder os helt vildt. Vi har høstet en del erfaring med at sende live i forbindelse med vores udsendelser fra butikkerne i Nykøbing under nedlukningen, fortæller radiochef Allan Josefsen, der glæder sig over at man i radiohuset nu for alvor er ved udvikle sig til at blive et decideret mediehus, der også kan levere levende billeder.

Til aftenens bankospil er der præmier på højkant for mere end 50.000 kroner. Hovedpræmierne er sponsoreret af Morsø (Jernstøberi, red.) mens de resterende præmier er sponsoreret af de lokale butikker og forretninger.

Det er gratis at spille med – det kræver blot, at man henter en eller flere gratis bankoplader hos butikkerne under Mors Handel. Desuden kan der afhentes plader hos SuperBrugsen Øster Jølby, SPAR Erslev, Dige Lavpris, Hvidbjerg Købmandsgård – SPAR og Min Købmand i Vils.

Bankospillet starter klokken 19, og hvis man tilmelder sig begivenheden HER vil man få en påmindelse på telefonen før start.

– Så kan man også lige nå at lune hvederne og tage dem med ind til bankopladerne, lyder det fra Leon Sørensen, der er vært på aftenens bankoshow.

I løbet af bankospillet vil også vinderen af en Forno gasgrill fra Morsø blive udtrukket blandt alle, som har støttet Mors Handels nye tiltag, der har fået navnet Øens Venner.

LÆS OGSÅ:

Mors Handel inviterer til online bingo-banko

 

Forfatter

Related posts

Top