Historisk stor sponsoraftale indgået

Sparekassen Thy forlænger deres nuværende sponsoraftale med Mors-Thy Håndbold.

Aftalen forlænges med tre år når den nuværende udløber efter den igangværende sæson.

– Mors-Thy Håndbold formår at give thyboer og morsingboer gode oplevelser. Både for de helt små håndbold-unger, der kan se op til de lokale håndboldstjerner. Men Mors-Thy Håndbold skaber selvfølgelig også oplevelser og et fællesskab omkring sporten for alle aldre, uanset om man selv er sportsudøver, flittig gæst i hallerne eller følger med på TV og øvrige medier, begynder Jakob Madsen, områdedirektør for marketing i Sparekassen Thy.

– Det fællesskab, der skabes, synes vi, i Sparekassen Thy der er rigtig vigtigt at være en del af.

Han påpeger, at timingen ikke er tilfældig.

– Aftalen indgås tidligt for at give Mors-Thy Håndbold arbejdsro til at fokusere på at drive en god klub både sportsligt og økonomisk. Aftalen bliver også længere end den, der udløber til sommer. Af samme årsag, fortæller han.

Salgsdirektør i håndboldklubben Hans Peter Jarl Madsen glæder sig over den nye aftale:

– Den nye aftale bekræfter de tætte bånd, der er mellem Sparekassen Thy og Mors-Thy Håndbold og viser, at Sparekassen Thy endnu en gang går ind og tager et lokalt ansvar, når det kommer til at støtte op omkring vores fyrtårne i Thy og på Mors.

– Sparekassen Thy har været med i en del år efterhånden. Både når det er gået godt, og når det ikke helt har flasket sig, som vi alle godt kunne ønske os. Den opbakning er unik, og den er vi utroligt stolte af, siger han.

Ingen af parterne ønsker at sætte tal på den nye aftale, men bekræfter samstemmende, at det er den hidtil største aftale nogensinde mellem parterne.

Foto: Bertel Boldt Fotografi

Forfatter

Related posts

Top