Hanstholm Køkken skal levere 150 køkkener til Malta

En ordre på 150 køkkener til et ferieresort på Malta vil hen over efteråret give travlhed på Hanstholm Køkkens fabrik i Vildsund. Efter 30 års slid skal køkkenerne i ferieboligerne udskiftes, og feriecentret har valgt samme leverandør nu som i 1993.

Fra ferier på Malta med Folkeferie.dk kender mange danske familier feriecenteret Mellieha Holiday Centre, der som et led i en renovering også skal udskifte køkkenerne:
”Vi er meget stolte over at få ordren på 150 nye køkkener til ferieboligerne på Malta, og specielt i betragtning af, at Hanstholm Køkken for 30 år siden leverede de nuværende køkkener,” siger salgs- og marketingchef Steen Moss Christensen.

Fokus på bæredygtighed og holdbarhed
Feriecentret er bygget i 1978 og tegnet af den danske arkitekt Hans Munk Hansen, der allerede dengang havde en vision om bæredygtighed. Blandt andet brugte han lokale kalksten til opførelsen af ferieboligerne, og i dag lægges vægt på de samme værdier, fortæller CEO Hamdi AbuRub, Mellieha Holiday Centre, der er begejstret for samarbejdet med den danske køkkenvirksomhed:
”Hanstholm Køkkener leverede for 30 år siden kvalitetskøkkener og soveværelsesmøbler, og de bruges den dag i dag af vores gæster. Nu er vi i gang med en omfattende renovering, hvor vi vælger produkter af høj kvalitet med lang holdbarhed for derved at mindske miljøpåvirkningen. Derfor har vi igen valgt Hanstholm Køkken som leverandør.”
Glæde på fabrikken

Hos Hanstholm Køkken er glæden også stor hos medarbejderne, der skal erstatte deres egne produkter efter 30 års slid. Det understøtter køkkenbrandets værdier og filosofi om, at kvalitet og et formfuldendt design skal være en langsigtet investering.
Især for to medarbejdere har ordren vækket gode minder. Kim Salling og Ove Sekkelund var også for 30 år siden med inde over ordren til Malta:
”For nylig var Ove og jeg på Malta for at måle op til de nye køkkener, og det var jo som at komme en tur ”back memory lane”, siger Kim Salling, der i 1993 var med som lærling.

Tilbage på sporet
Hanstholm Køkken måtte først på året igennem en konkurs, men nye investorer med bl.a. erhvervsmanden Villy Jæger fra 2LP købte virksomheden og sikrede fremtiden. Den nye ledelse, som bl.a. består af den erfarne køkkenmand, salgs- og marketingchef Steen Moss Christensen, har brugt foråret på at rydde op i butiksnettet, gamle sager og procedurer.
”Nu kan vi se fremad, og en ordre som feriecentret på Malta giver dels travlhed, dels en forstærket tro på, at vores kvalitetskøkkener efterspørges af markedet.”
De 150 køkkener skal leveres over flere år og fragtes til Malta.

Forfatter
Top