Gratis teaterinstallation om forladte huse

Teaterinstallationen ”ROD” har allerede været opført i seks landsbyer i Thy og på Mors. Nu rykker kunstnerkollektivet MØR Collective ind i Limfjordsteatret på Frederiks Torv i Thisted, hvor installationen kan opleves – så godt som gratis.

”ROD” er skabt ud af genstande, lyde og videooptagelser fra omkring 40 forladte huse på Mors, i Thy og omkring Holstebro, som har haft besøg af performance-maker Anika Barkan, videokunstner Troels Jakob Jensen samt komponist og musiker Mika Forsling, der tilsammen udgør MØR Collective.

Via hovedtelefoner bliver publikum ledt gennem installationen, der udforsker den ubemærkede detalje og skønheden, men også brutaliteten i det forladte. Med poetiske tekster, lyd og musik i ørene guides man rundt til små tableauer af indsamlet materiale, der alt sammen vidner om levet liv og tidens gang.

Takket være støtte fra Statens Kunstfond kan installationen opleves – næsten – gratis. Man skal dog bestille billet på Limfjordsteatrets hjemmeside, da der er begrænset antal pladser pr. opførelse. Det koster 10 kr. i bestillingsgebyr pr. billet og 5 kr. pr. dankorttransaktion. Til gengæld er der kaffe og kage med i prisen.

INFO: ”ROD” opføres på Limfjordsteatret i Thy:

29. nov. kl. 17:00 og 19:30
30. nov. kl. 11:00, 17:00 og 19:30
1. dec. kl. 11:00 og 13:30

Foto: Jamal Mekdad

Forfatter
Top