Græsset er væk: Kæmpe-bommert aflyser lokal fodboldskole

Fodboldbanerne i Koldby og Hørdum, som bruges af Koldby-Hørdum IF, ligger både øde og gule hen.

Årsagen til den gule farve på det ellers normalt grønne græstæppe skyldes, at klubben for nogle uger siden ville give banerne supplerende pleje. I stedet er man ved en fejl kommet til at sprøjte alt græsset væk.

Sprøjtningen er sket imod reglerne og uden aftale med Thisted Kommune, som passer banerne i henhold til plejeplaner og kvalitetsstandarder.

– Vi lægger os fladt ned og påtager os et medansvar for den uheldige situation, der er opstået. Vi håber på Thisted Kommunes forståelse af, at der kan ske menneskelige fejl i forbindelse med det frivillige foreningsarbejde, og at vi i fællesskab kan løse de opståede problemer, oplyser formand for Koldby-Hørdum IF, Morten Smed, i en pressemeddelelse:

– Vi har tilbudt Thisted Kommune at påtage os vores store del af den økonomiske og arbejdsmæssige byrde i forbindelse med en løsning, og håber på en god dialog.

Idrætsforeningen ønsker ikke at oplyse, hvem der har stået for sprøjtningen. Og det er et problem, siger teknisk direktør Mogens Kruse Andersen, Thisted Kommune, til Thisted Dagblad:

– Vi har fået oplyst, at det er en person med sprøjtecertifikat, men vi har brug for navnet for at få afklaret, om den pågældende har en ansvarsforsikring, som kan dække skaderne.

Regningen for at udbedre skaderne på banerne ventes at løbe op i mellem 130.000 og 150.000 kroner.

Den opståede situation har foreløbigt fået den konsekvens, at DBU’s fodboldskole, der skulle være afviklet i uge 27, er blevet aflyst.

Arkivfoto: DBU

Forfatter

Related posts

Top