God start for Thisted Badmintonklub i oprykningsspillet

Thisted badmintonklub har fået en rigtig god start på oprykningsspillet. De 2 første kampe, mod hhv. Vejgaard og Rønde BK er begge blevet vundet sikkert. Der er nu to kampe tilbage og disse vil være afgørende for om det vil lykkes at rykke op for 2. år i træk.

Cheftræner Lars Bo Sørensen udtaler: – Vi kan godt mærke at kampene bliver mere intense og tætte, men jeg må også sige at vore spillere gør det godt. Vi kørte til Rønde, på Djursland, en onsdag aften for at spille, og der var jeg da lidt nervøs for om spillerne var mærket af den lange køretur. Det var de tværtimod ikke. Jeg tror de brugte det, at skulle afsted på den tur til at være mere motiveret, nu når vi skulle bruge en aften på det. Der var i hvert fald høj koncentration og fokus på at vinde. Det blev til en 9-2 sejr og selvom cifrene viser en sikker sejr, skal man huske på at flere at kampene er ude i 3 sæt og har tætte afgørelse.

Nu ser cheftræneren frem til den næste kamp på søndag i Munkehallen, hvor modstanderen er Brønderslev, der ligger lige under Thisted i puljen.

– Det er en kamp som også skal vindes, hvilket jeg også mener er realistisk at tro på. Men som jeg indledningsvis sagde, så kan vi godt mærke at kampene er blevet vanskeligere her i slutspillet – der er ingen lette kampe for nogen af spillerne.

– Derfor håber jeg også at der vil komme mange folk i hallen og bakke op om holdet. Vi har vist at det ikke er tilfældigt vi ligger hvor vi ligger og det er altid dejligt når spillerne kan mærke opbakningen fra hjemmepublikummet, som heldigvis har været flittige til at møde op når vi har hjemmekampe, slutter Lars Bo Sørensen.

Sidste kamp for Thisted spillerne er lørdag d. 25. marts, hvor turen går til Christiansbjerg v. Aarhus. Her skal det endelig afgøres om Thisted Badmintonklub rykker op for andet i år træk.

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top