Glyngøre-virksomhed overtager canadisk firma

Glyngøre-virksomheden Skov A/S har pr. 1. oktober overtaget den canadiske virksomhed Secco International Inc., der er specialist i ventilationssystemer til kvæg.

– Secco er ligesom Skov en virksomhed, der lægger vægt på høj kvalitet og værdiskabelse for kunderne. Vi har besøgt Secco og deres kunder flere gange i den seneste tid, og kvaliteten og performance af virksomhedens løsninger er helt i top, fortæller administrerende direktør Jørgen Yde Jensen.

Den canadiske virksomhed har gennem noget tid været på jagt efter en international samarbejdspartner, og har bl.a. lagt vægt på en virksomhed der kan sikre deres globale udvikling og accelerere den fremtidige vækst.

Jørgen Yde Jensen. Foto: Skov A/S

Secco’s mekaniske produkter er mest kendt for at være førende inden for kvægbranchen, mens Skov vil kunne tilføre ny styringsteknologi, der vil give kvæg- og mælkeproducenter et endnu bedre klima og produktivitet i staldene.

– Vi bibeholder Secco som en selvstændig virksomhed med eget brand og egne salgskanaler, mens vi vil udnytte de produkt- og markedsmæssige synergier, der er mellem de to virksomheder, siger Jørgen Yde Jensen.

Secco har 45 medarbejdere og omsatte for 64 millioner kroner i det seneste regnskabsår.

Skov A/S har overtaget 80% af virksomheden. De to canadiske ejere fastholder deres ejerandel på de resterende 20%.

Foto: Skov A/S

Forfatter
Tags

Related posts

Top