Gadeløb i Struer: Valgren, Fuglsang og Mørkøv kommer

Flere af Danmarks største cykelryttere med Jakob Fuglsang i spidsen har meldt deres ankomst, når Struer den 30. juli er vært for gadeløbet Le Tour Revanchen 2019. Feltet tæller også navne som den Michael Valgren fra Østerild og Michael Mørkøv der i weekenden blev dansk mester.

Ruten til gadeløbet er endnu ikke lagt fast, men arrangørerne forventer at omkring 15.000 tilskuere er klar langs ruten, når det går løs bare to dage efter afslutningen af Tour de France.

– Vi ser frem til at skabe en fest i samarbejde med hele lokalsamfundet i Struer Kommune og give tilskuerne en unik mulighed for at komme helt tæt på de store cykelstjerner, som de har fulgt i tv i ugerne inden. Vi har noget af det mest varierede cykelterræn i landet med bakker, mountainbikespor i skoven og ikke mindst vinden, hvilket ryttere i både Danmark Rundt, DM i mountainbike og Giro d’Italia før har mærket. Derfor var det oplagt for os at invitere de største cykelryttere hertil og fejre dem med en stor folkefest i gaderne, siger borgmester Niels Viggo Lynghøj.

Jacob Fuglsang er af flere eksperter udråbt som favorit til at vinde Tour de France. Le Tour Revanchen i Struer bliver iøvrigt den eneste gang at man kan opleve ham på cyklen i Danmark:

– Uafhængigt af mit resultat ved dette års Tour de France, har 2019 allerede været mit bedst år hidtil i min karriere. Jeg har oplevet en helt fantastisk støtte fra de danske fans og derfor glæder jeg mig også ekstra meget over, at jeg kan være med til at give noget tilbage til dem, når jeg kører mit eneste løb i Danmark ved Le tour Revanchen i Struer. Det bliver en fantastisk dag med masser af feststemning, og så sammen med nogle af mine rigtig gode kammerater og store konkurrenter, det bliver sjovt, siger han.

50-60 ryttere forventes at stille til start.

Foto: Team Dimension Data

Forfatter

Related posts

Top