Går du med tanker om at starte egen virksomhed er der hjælp at hente

Der er mange, som overvejer, om de skal starte egen virksomhed. Det at stå på egene ben, og selv kunne bestemme motiverer mange, og heldigvis er Danmark et af de lande i verden, hvor det er nemmest at starte egen virksomhed.
For mange dukker der typisk en række spørgsmål op:
– Er det ikke alt for besværligt?
– Hvilken form for virksomhed skal jeg vælge?
– Hvad med økonomien, kan jeg overhovedet tjene penge, og hvordan gør jeg med budgetterne?
– Alt det der med moms og skat er ikke til at finde ud af.
– Hvordan får jeg fat i kunderne – jeg er jo ikke sælger?
– Hvad gør jeg med markedsføring?

Heldigvis er der hjælp at hente. Morsø Erhvervsråd gør en stor indsats for et du kan få succes med at starte din virksomhed. Et af de tilbud du kan benytte dig af helt gratis er vores Iværksættercafé.
Næste gang er 5. februar – 13:00 – 18:00 i Holgersgade 1. Se mere på mer.dk

Forfatter
Top