Fuldmåne-special: Astro Safari i Nationalpark Thy

De kommende 14 dage finder en række særlige fænomener sted på nattehimlen, og derfor inviteres alle interesserede med på Astro Safari i Nationalpark Thy.

– Vi skal ikke spilde tiden, når nu nattehimlen åbner sig til et blik på de stjerner, vi næsten har glemt eksistensen af – både på grund af skydækket, men også i fraværet af mørket, som nu hastigt er på tilbagetog, lyder det fra folkene bag Vildmarksdagen i Thy.

– Fuldmåne vil mandag aften være ét af flere fænomener på programmet, der starter allerede kl. 21.40 og strækker sig 3 timer frem. Igen torsdag aften d. 6.8. byder Astro Safari på aften-natte oplevelser på himlen i Thy, hvor vi sammen kan nyde ind guidet tur ud i rummet.

– Vores stjerneture er velegnet til alle, men har du en særlig interesse for galakser og stjerner, eller elsker blot at kigge op på nattehimlen, så er det lige noget for dig, forsikrer aftenens guide, Ruslan Merzlyakov.

Ekskursion inkluderer en guidet observation af synlige planeter, Månen, stjerner og galakser gennem et teleskop. På Astro Safari vil du blive guidet med en laser pointer langs nattehimlen om stjerner og stjernebilleder

– Du vil opleve nattehimlen som du aldrig har set den før, lover Ruslan Merzlyakov.

Læs mere om Astro Safari HER.

Forfatter

Related posts

Top