Frisk 85-årig kvinde gennemskuede tricktyv

En 85-årig kvinde fattede hurtigt mistanke, da en mand i går eftermiddags kl. 15.15 pludselig indfandt sig i hendes lejlighed i Vesterstræde i Thisted under påskud af at være fra vandværket.

Manden, der forklarede kvinden at han skulle aflæse målerne bad kvinden gå ud på badeværelset og tænde for vandet. Det nægtede den kvindelige beboer dog og bad i stedet om at se noget legitimation på manden. Han fortalte kvinden, at hans ID lå ude i bilen og at han ikke gad hente det.

Derefter bad kvinden ham om at forlade lejligheden, for ellers ville hun tilkalde hjælp hos naboen. Og sådan blev det. Da kvinden kom tilbage til lejligheden sammen med naboen stak den fremmede mand af med hendes håndtaske, som indeholdt diverse kort og 800 kroner i kontanter. Han kørte derfra på en grøn/turkis mountainbike.

Heldigvis kunne den 85-årige kvinde give et godt signalement af manden. Han beskrives som:

– Mand, dansk af udseende
– 30 til 40 år
– 165 til 175 cm høj
– Brunt hår
– Iført en multifarvet striktrøje.

Politiet har kun rosende ord til overs for den ældre kvinde:

– Det har været en rigtig frisk kvinde. Hun har gjort alle de ting hun skulle gøre. Så må vi bare håbe, at vi finder ham her (gerningsmanden, red.), lyder det fra politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted Jørgen Jørgensen.

Foto: Rigspolitiet

Forfatter

Related posts

Top