Friends of Cold Hawaii laver nye tiltag udenfor sæsonen

Friends of Cold Hawaii holder Cold Hawaii varm. Højsæsonen for sommergæsterne på Cold Hawaii-kysten er juli og august, så derfor arrangerer Friends of Cold Hawaii aktiviteter udenfor sæsonen for at vise, hvad området kan året rundt. I september afholder Friends of Cold Hawaii Cold Hawaii Games, og som noget nyt i år, er der sat nye tiltag i søen.

Fra slut-maj og ind i juni inviterer Friends of Cold Hawaii og samarbejdspartnere til forsommeraktiviteter i Nørre Vorupør, Klitmøller og Hanstholm. Der bliver både to stop på DM i windsurf-touren, skate-konkurrencen THY Open powered by Monster, Cold Hawaii Wake Contest i Thy Cablepark samt to gratiskoncerter med Guiding Star Orchestra og Smag På Dig Selv. Desuden spiller blandt andet 80’er legenderne Laid Back og Ras Money også op til en god gang afslutningsfest for THY Open i Kassehuset i Klitmøller.

”Juni er en måned, hvor der godt kunne ske mere aktivitet. Der er rigtig gode forhold i og på vandet uden for de to højsommermåneder, så derfor vil vi gerne trække flere turister til og forlænge sæsonen” lyder det fra formanden for Friends of Cold Hawaii, Jens Jørgen Jensen. Både Hanstholm, Klitmøller, Nørre Vorupør og Thy Cablepark i Thisted kommer til at danne ramme for aktiviteterne.

DM i windsurf er en mobil konkurrence med base i Hanstholm, hvor der er hele to stop med på Cold Hawaii-kysten. “DBO er glade for at have to stop på windsurf-touren i Hanstholm. Her er landets bedste forhold til windsurf og et godt surfmiljø. Derfor skal vi selvfølgelig have to stop med. Som udgangspunkt surfer vi i Hanstholm, men hvis der er bedre forhold i Agger, så lægger vi konkurrencen der” siger Nicolaj Klitgaard Frederiksen, formand for Dansk Brætsejler Union, DBO.

Keld Aabjørn der er medarrangør på THY Open, forklarer hvorfor vi afholder et skate-event på Vestkysten: ”Skate- og surf-kulturen har meget tilfælles. Derfor giver det god mening at afholde et skate-event i Danmarks surfhovedstad. Og så er det ikke tit vi får lov til at skate i så smuk natur. Det er optur!”

Thomas Bruun, formand for Thy Cablepark ser frem til endnu et godt samarbejde, der binder hav og fjord sammen. “Vi er glade for Cold Hawaii Wake Board Contest vender tilbage og glæder sig til at se atleterne på vandet.”

Foto: Cat Yde

Forfatter
Top