Fra webshop til fysisk butik i Hurup

Mens flere og flere handlende har fokus på onlinesalget går 21-årige Jonas Silkjær Hansen fra Vestervig og 22-årige Casper Næsager Nielsen fra Bedsted den anden vej.

De åbner nemlig en fysisk butik efter i halvandet års tid at have haft stor succes med deres webshop, hvorfra de sælger vintagetøj.

JC Vintage, der åbner den 3. juni og har fokus på bæredygtighed, startede egentlig på det sociale medie Instagram:

– Helt tilbage i starten solgte vi kun via Instagram, hvor vi lagde et billede op ad et produkt. Man kunne så skrive en besked til os, hvis man var interesseret i et produkt. Så fik vi opgraderet til en webshop, som har kørt i godt et år, og nu skal vi så også til at sælge vores produkter i vores butik, fortæller Casper Næsager Nielsen. Han tilføjer, at webshoppen stadig vil være tilgængelig.

– Det har altid været en drøm for os begge at kunne udvikle JC Vintage til også at være en rigtig butik, som vi kan gøre til vores eget lille “univers”. Vi værdsætter meget at kunne kigge vores kunder i øjnene og sørge for, de får en god oplevelse. Vi har tidligere haft super god erfaring med at stå på loppemarkeder, hvor vi har haft en fed kundekontakt, lyder det fra Jonas Silkjær Hansen.

Forfatter
Top