Forvandling i det nye år

Første lørdag i det nye år, kan man tage de yngste med i Limfjordsteatret på Mors og opleve forestillingen ”Forvandling”. De ½-4-årige og deres voksne kommer til at møde danseren Stisa Søgaard og skuespilleren Asger Kjær i et sanseligt og eventyrligt skovunivers.

I det ene hjørne står Livets Træ og spreder sine grene ud over verden. Vandet klukker, fuglene synger og bierne summer. Børnene og deres voksne får plads midt i den eventyrlige verden af syede, strikkede, hæklede og broderede træer, blomster og græstuer. En verden, der langsomt forvandles og åbenbarer naturens små mirakler.

Forestillingen er ordløs og varer 30 minutter, hvorefter børnene og deres voksne inviteres til at gå på opdagelse i den tekstile skov sammen med Stisa og Asger. Den særlige scenografi er skabt med hjælp fra mere end 100 frivillige.

Efter de to forestillinger i Limfjordsteatret på Mors, pakkes ”Forvandling” ned og køres til Odense, hvor den skal spille en hel uge med tilhørende kurser for kommunens dagplejere og pædagogiske personale.
”FORVANDLING” spiller lørdag 7. januar kl. 9:30 og igen kl. 11:00 i Limfjordsteatret på Mors

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top