Forsalg til Thy Rock sætter rekord

Der var kø fra Sparekassen Thys indgang på Store Torv i Thisted og hele vejen op gennem gågaden, da Thy Rock fredag eftermiddag slog dørene op for billetsalget til næste års store musikfest på Dyrskuepladsen i Thisted. Men alle tog det med et smil.

¨
– Det har været en kanonstemning dagen igennem med fuldt tryk på billetsalget, juleøl til vores gæster og DJ Harske Hubbi til at skabe dem helt rigtige festivalstemning, fortæller en glad formand for Thy Rock, Hans Peter Jarl Madsen.

Han glæder sig over, at interessen for Thy Rock er rekordstor.

– Vi har ikke de præcise tal endnu, da vi også har en rekordstort salg til virksomheder, personaleforeninger, organisationer m.v. Men vi sætter rekord i salg på Thy Rock Cafeerne, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

Perlerække af stjerner til Thy
Blandt billetkøberne var der stor tilfredshed med årets musikprogram, der byder på stjerner fra dansk musiks øverste hylde i form af Tobias Rahim, Rasmus Seebach, Benjamin Hav & Familien samt rapperne Suspekt, rockbandet DAD, KrebsFalch og Lis Sørensen Band. De gøres selskab drønpopulære Jonah Blacksmith, party generalerne Infernal, dansktopkongerne Kandis og festlige lokale MD Duo.

– Thy Rock skal kunne samle Thyboerne på tværs af generationerne. Det føler vi, at vi kan med årets musikprogram og de er også det, vi hører fra alle dem, der har købt billet i dag. Og så er der endnu mere musik på vej efter jul, når vi løfter sløret for hvem, der spiller på Den Lille Vilde og i Radio LimfjordTeltet, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

Køb billet nu !
Thy Rock fik sidste år udsolgt med 11.500 gæster og at dømme efter interessen ved dagens Thy Rock Cafe, der markerede starten på billetsalget, kan Thy Rock 2024 meget vel ende som udsolgt.

– Derfor gælder det om at få købt billet i en fart, lyder opfordringen fra Hans Peter Jarl Madsen.
Man kan læse meget mere om Thy Rock og købe billetter til www.thyrock.dk

Forfatter
Top