Føtex har etableret nye lynladestandere sammen med J.P. Jakobsen Centret og Clever

Antallet af elbiler er i stærk stigning verden over i disse år. Derfor er der også en stigende efterspørgsel efter ladestationer overalt i Thy. Det har J. P. Jacobsen Centret og Føtex i Thisted taget konsekvensen af og har sammen med Clever etableret ti nye ladestandere i Thisted by. Disse kan bruges, når mens man handler.

– Generelt oplever vi i Føtex, at kunderne er mere interesserede i at handle mere klimavenligt, når de køber ind hos os, og nu bliver det endnu nemmere at få god energi på indkøbsturen. Så vi er gået sammen med Clever om at etablere 1000 nye ladestationer landet over – og en af disse med to lynladere og otte almindelige ladere er nu i drift i J. P. Jacobsen Centret, fortæller Varehuschef Palle Jensen, Føtex i Thisted.

Lad bilen op mens du handler
Hvor almindelige landestandere kan bruge op imod en time til at lade en elbil helt eller delvist op, kan en af de nye lynladere oplade en elbil 80% af kapaciteten på bare 20 minutter. Der er etableret to lynladestandere og otte almindelige i P-kælderen under J. P. Jakobsen Centret.

– Dermed kan man næsten lade elbilen helt op, mens man alligevel parkerer og handler. Alle elbilister kan benytte lynladerne, der ved hjælp af tidsbegrænset parkering sikrer, at kunderne ikke kommer til at vente længe på en ledig lynlader, fortæller Palle Jensen.

Glæde hos Thisted By
Hos Thisted By glæder man sig over etableringen af de nye ladestationer.

– Med Kvix´ nye og flotte og store anlæg på Simons Bakke og nu de nye ladestandere i J. P. Jakobsen Centret sammen med de godt ti øvrige stationer, der spredt i Thisted by, er vi ved at komme godt med, når det gælder muligheden for at lade sin elbil i Thisted. Det er et vigtigt signal, vi sender i forhold til den grønne omstilling. Selvom med de nye ladestationer er der behov for endnu flere i byen for at kunne dække det fremtidige behov for opladning af elbiler, siger Handelschef Michael Vendelbo.

De ti nye ladestandere i J. P. Jakobsen Centret er klar til brug.

Pressefoto: Clever Danmark

Forfatter
Top