Flere kan redde liv på arbejdspladsen

Mindst én person på hver arbejdsplads skal kunne førstehjælp. Sådan lyder ambitionen fra GF Forsikring i Skive, Thy og Mors og GF Forsikrings fond, der i samarbejde med Røde Kors inviterer til førstehjælpskurser rettet mod arbejdspladser.
Vi bruger en stor del af vores liv på vores arbejdsplads – og her er tryghed en vigtig del af vores trivsel. Det er baggrunden for, at GF Skive, Thy og Mors nu inviterer virksomheder til at deltage i førstehjælpskurser, der har til formål at klæde deltagerne på til den dag, hvor en af deres kolleger måske får brug for livreddende førstehjælp.

– Vi vil gerne bidrage til at nå målet om, at mindst én person på hver arbejdsplads skal kunne førstehjælp. Da vi rundt regnet bruger en tredjedel af vores liv på arbejdspladsen, er sandsynligheden relativ stor for, at der sker noget, mens man er på arbejde. Man kan både komme til skade eller blive akut syg – uanset hvad giver det en tryghed, at man ved, at ens kolleger kan førstehjælp, siger Lasse Rytter Leander, afdelingschef for GF Skive, Thy og Mors.

Førstehjælpskurserne varer fire timer, og det er gratis at deltage.

Bakker op om det lokale
Lasse Rytter Leander understreger, at en af de vigtigste opgaver for GF Skive, Thy og Mors er at bakke op om skadesforebyggelse i nærmiljøet – herunder de lokale virksomheder, og der passer tilbuddet om førstehjælpskurser godt ind.

– Med tre lokale kontorer i Skive, Nykøbing og Thisted er vi lige i nærheden – også når det gælder i krisesituationer. Vi har før støttet med hjertestartere til lokalområderne – og med førstehjælpskurserne, som vi tilbyder til lokale arbejdspladser, tager vi ”nærhjælpen” til nye højder. Vi håber på, at vi kan bidrage til, at endnu flere ude på arbejdspladserne får øjnene op for, at det giver et ekstra lag af tryghed at kunne førstehjælp, siger han.

Førstehjælpskurserne finder sted

Den 17. april kl. 8 på Ny Skivehus i Skive
Den 27. april kl. 9 i Galleriet på Plantagehuset i Thisted

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top