Flere DM-medaljer til Thisted Vægttrænings Forening

Sæsonen lakker mod enden for Thisted Vægttrænings Forening (TVF), der i weekenden havde flere atleter i aktion. Ved DM i bænkpres i Horsens blev det til flere medaljer.

Første TVF’er på podiet var Kristinn Arnasson i -83 kg klassen. Den islandske thybo viste ingen slinger i valsen og med en fornem og stilsikker serie på 160-170 og en ny personlig rekord på 175 kg sikrede den altid stabile Arnasson sig en sølvmedalje.

Thomas Zoega Thomsen kom til DM for at revanchere sin uheldige indsats ved JM tidligere på året, hvor han måtte se alle sine forsøg underkendt. Men i Horsens var der andre boller på suppen. Zoega havde siden JM fået finpudset teknikken og med 225 kg, som er ny personlig rekord, som sit bedste forsøg erobrede han sølvmedaljen i +120 kg klassen

Sidste TVF’er var landsholdsløfteren Casper Futtrup, som har gennemgået et sandt “annus horribilis” hvor han grundet en knæskade, efterfølgende operation og dertil en langvarig lockdown ikke har deltaget i et individuelt mesterskab siden han vandt DM i trekamp i marts 2020. Desuden blev han for en måned siden smittet coronavirus og blev først i sidste rask og smittefri. Casper Futtrup fik desværre ikke godkendt nogle af sine 3 forsøg ved DM.

Forfatter
Tags
Top