Flere anmeldelser om indbrud og hærværk

Lokalpolitiet i Thisted har det seneste døgn modtaget flere anmeldelser om indbrud i Thy og på Mors.

På Thyrasvej i Hurup er der blevet brudt ind i en villa, hvorfra der er blevet stjålet en sort cykel af mærket Specialized Tarmac.

– Den alene er 30.000 kroner værd, fortæller Søren Ribens fra politiet i Thisted.

Den eller de skyldige skaffede sig adgang til boligen ved at knuse en rude i en terrassedør, hvorefter man har gennemrodet hele huset. Foruden cyklen blev der stjålet to computere. Indbruddet er sket på et tidspunkt mellem tirsdag klokken 14 og onsdag formiddag.

Også et privat bofællesskab for ældre mennesker på Kirkebyvej i Nors har haft ubudne gæster. Her er en eller flyve tyve på ukendt vis haft held med at komme indenfor, hvorefter der blevet stjålet to PH-loftslamper og en PH-bordlampe. Lamperne er 30.000 kroner værd, oplyses det. Indbruddet er sket i perioden torsdag den 2. juni om eftermiddagen til i går formiddags.

Flere spor efterlod den eller de tyve, som på et tidspunkt i perioden 12. maj til 8. juni har begået et kombination af hærværk og indbrud i et sommerhus på Kærgårdsvej i Nørhå.

Her er flere ruder blevet knust, ligesom terrassedøren er blevet sparket op inde fra. Desuden blev nogle udendørslamper smadret ligesom en postkasse fik en hård medfart. Med sig derfra tog tyven eller tyvene en græstrimmer og en støvsuger.

Hos Sydmors Fritidscenter på Smedebjergevej i Vils har man også haft indbrud i cafteria-delen i perioden tirsdag aften klokken 21 til dagen efter klokken. Intet tyder dog på, at noget er blevet stjålet.

I Nykøbing er der fra en båd, der lå i havnen, blevet stjålet en 2,3 hestes letvægtspåhængsmotor af mærket Honda. Tyveriet er sket i perioden 29. maj til 4. juni.

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top