Findes Årets Håndværker 2024 i Thy?

Det er en stolt og glad Tagdækker mester Søren Knudsen Jensen, der har modtaget nyheden om, at SKJ Tømrer & Tagdækker ApS er kåret som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i kategorien Tagdækker 2-4 ansatte. Vinderne af den eftertragtede pris findes senere på året i Cirkusbygningen i København. ”Vi er naturligvis stolte over anerkendelsen, som er skabt via god kundeservice” siger Søren Knudsen Jensen.

Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2024 finder sted den 24. og 25. april i Cirkusbygningen i København, vil også Thy være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. SKJ Tømrer & Tagdækker ApS, der har hjemme i Snedsted, er nemlig finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2024 i kategorien Tagdækker 2-4 ansatte.

Landets bedst anmeldte håndværkere
Håndværksfirmaer, fordelt på 26 forskellige fagkategorier, har opnået den fornemme status at blive finalist til dette års awardshow. Finalistplaceringen er baseret på de kundeanmeldelser der gennem året på www.anmeld-haandvaerker.dk er afgivet. SKJ Tømrer & Tagdækker ApS er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, og deltager i kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2024.
– Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade og stolte for den anerkendelse, en finaleplads giver, fortæller Søren Knudsen Jensen.

Det går fremad for håndværkerne
Årligt anvender tusindvis af håndværksfirmaer www.anmeld-haandvaerker.dk til at hjælpe deres kunder med at vælge den rigtige håndværker. Hver kunde vurderer håndværkeren på fem parameter; aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Der ses en tydelig positiv udvikling gennem årene, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER®:
”Det er nu 13. gang awardshowets afvikles i Cirkusbygningen. Tilfredsheden er ekstrem høj. Igen i år er den det højeste nogensinde med hele 4,82 på karakterskala der går optil 5.0.” og Peter Birkelund fortsætter; ”god kundeservice efterspørges af boligejere i hele landet og det er også det, håndværkerne der deltager i ÅRETS HÅNDVÆRKER® leverer. Vi har det sidste årti set en stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I 2007 endte mere end 17% af alle anmeldte opgaver med dårlig kundeservice. I dag er tallet mindre end 1,9%. Og det er ligegyldigt om firmaet er fra Sjælland, Fyn eller Jylland. Der er fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere.”

Ser frem med spænding til kåringen
Søren Knudsen Jensen fra SKJ Tømrer & Tagdækker ApS fortæller om firmaets forventninger:
– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Tagdækker 2024. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud. Men når det er sagt så føler vi faktisk at vi allerede har vundet, bare det vi er nomineret, er stort for os.

Forfatter
Top