Fællessang med Bette Balkan gav cheftræner kriller i maven

Fløjspilleren Tim Sørensen spillede sin vel nok bedste kamp, den unge keeper Rasmus Henriksen lukkede af i målet og Bette Balkan stemplede i den grad ind på tilskuerpladserne.

Der var med andre ord flere positive takter, da Mors-Thy Håndbold i weekenden besejrede lokalrivalerne fra Skive fH, der til denne sæson er rykket op i ligaen. Det var første gang i denne sæson, at Mors-Thy forlod banen som vindere af en ligakamp.

– For vores selvforståelse var det vigtigt at få slettet nullet. Det er altid vigtigt at vinde, for når man får point, giver det selvtillid og tro på det, vi går og arbejder med, lød det efter kampen fra cheftræner Niels Agesen.

Det er første gang den ny cheftræner har massiv opbakning fra Bette Balkan i egen hule – og tilstedeværelsen og opbakningen fra de entusiastiske fans blev bemærket på sidelinjen:

– Det giver kriller i maven, og hårene rejser sig på armene, når drengene står og synger med Bette Balkan efter kampen. Det er det sammenhold, der er på holdet og omkring klubben, som det hele handler om, så det var en fantastisk oplevelse, siger han.

Her det værd at huske, at Niels Agesen, der for første gang står i spidsen for et herrehold, har vundet EHF Cuppen med TTH Holstebros kvinder i både 2013 og 2015, og på sin vej dertil har spillet i nogle “fede arenaer og foran nogle vilde publikummer”.

LÆS OGSÅ:

Mors-Thy besejrede oprykkerne fra Skive

Arkivfoto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top