Endnu en millionbevilling til Ung Kult

Bestyrelsesleder Mia Carlsen sendte på vegne af foreningen Ung Kult i foråret en ansøgning til Nordea Fonden. Det har resulteret i en millionbevilling til det nye ungehus på Mors.

“Det er den vildeste nyhed, vi kunne ikke have håbet på mere. For en forening som vores med massivt vokseværk er en bevilling som denne med til at sikre, at vi kan følge med. Det er intet mindre end fantastisk. Tak til Nordea fonden!” – fortæller vicebestyrelsesleder Mette Marie Seerup.

Det er faktisk foreningens anden million-bevilling i år, da Tuborgfondet tidligere på året støttede foreningen med 1,5 millioner kr. til det nationale netværk.

“Når man knokler frivilligt for at få noget til at ske gennem mange år, giver det mig og resten af foreningens mange frivillige et kæmpe rygstød og giver motivation til at fortsætte. Det bekræfter os ikke mindst i, at vi skal fortsætte kampen” – siger stifter af Ung kult, Malte Houe.

En fuldtidsansættelse, sociale arrangementer og kreative værksteder er en del af den ansøgning, der nu er blevet bevilliget af Nordea Fonden til Ung Kult.

“I de lokale kultur- og aktivitetshuse rundt omkring i landet ser vi lige nu et kæmpe engagement og en stor lyst til at skabe aktiviteter, der kan bringe os sammen på nye måder. Nordea-fonden glæder sig over at kunne bakke op om kulturhusene og de mange lokale ildsjæle bag projekterne, så de kan forløse noget af det store potentiale. Dørene bliver åbnet til nye mødesteder og sociale arrangementer, hvor vi sammen kan skabe flere gode liv,” siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden.

Forfatter
Top