Elever og forældre på fremtidssafari

Idag kan områdets unge blive klogere på fremtidens muligheder når der igen afvikles Uddannelses- og Erhvervsmesse i Sparekassen Thy Arena Mors. De unges forældre er selvsagt også velkomne.

Det er sjette gang, at vi holder messe for områdets unge og deres forældre. Det er en fantastisk mulighed for at bruge nogle timer sammen og få talt om, hvad der kunne være interessant at beskæftige sig med, fortæller formand for beskæftigelses- og erhvervsudvalget, Ellen Philipsen Dahl.

Vigtig viden
Ved både at have ungdomsuddannelser og lokale virksomheder på messen får virksomhederne mulighed for at kan komme i kontakt med kommende elever/lærlinge samt bredt præsentere, hvilke forskellige funktioner de, som virksomhed efterspørger, både som elevplads, men også senere efter endt uddannelse.

Derudover er der mulighed for også at få en snak med for eksempel den uddannelsesinstitution, hvor en del af uddannelsen kommer til at foregå.

I samarbejde med Dueholmskolen, er det også i år besluttet, at messen skal være en større del af vejledningen og undervisningen i Uddannelse og Job. De har derfor valgt, at messen er obligatorisk for 8. og 9. årgang.

Du kan læse mere om messen HER.

 

Forfatter

Related posts

Top